Skip to content
Bevalling / Spoedeisend 24/7: 071 – 200 15 45

In onze praktijk werken we met de Geboortemail. Deze is geschreven door verloskundigen en gynaecologen uit onze regio speciaal voor jullie. De Geboortemail is een wekelijkse mail die verstuurd wordt met daarin belangrijke algemene informatie over het zwanger zijn en specifieke informatie over de zwangerschapsweek waarin je je bevindt, dus mail zonder commerciële bijbedoelingen. De informatie van de Geboortemail is een mooie aanvulling op de informatie die je van ons krijgt tijdens het spreekuur. Wij willen hiermee extra informatie geven over de zwangerschap, bevalling en kraamtijd.

Aanmelden

Om de geboortemail te ontvangen kun je je hier aanmelden. Om de geboortemail te ontvangen is het verstandig om info@geboortezorgleidenenomstreken.nl toe te voegen als veilige afzender in jouw adresboek. Zeker als je Hotmail, Live of Outlook gebruikt.

Na aanmelding ontvang je wekelijks Geboortemail met het laatste nieuws over de zwangerschap. De Geboortemail start vanaf 9 weken zwangerschap. Mocht je later starten met de geboortemail ontvang je de voorgaande mails ook altijd nog.

Afmelden

Wil je je afmelden voor de geboortemail omdat je helaas een miskraam hebt gehad? Dat kan via deze link.

Zoeken