Skip to content
Bevalling / Spoedeisend 24/7: 071 – 200 15 45

Hoi! Ik ben Daniëlle en ik werk inmiddels alweer sinds 2012 in deze gezellige praktijk. Al deze jaren doe ik dit met ontzettend veel plezier. We hebben een leuke gemêleerde cliëntenpopulatie en een hele stabiele praktijk met leuke collega’s waar we ook alweer heel lang met elkaar samenwerken.

ik blijf het een ontzettend mooie en bijzondere tijd vinden waarin ik vrouwen en hun partner mag begeleiden en met hun mee kan denken om keuzes te maken. Ik sta open voor vragen en wensen die er zijn. Er is niet snel iets te ‘gek’. Voor mij is het belangrijk (en dat kan ik ook namens mijn collega’s zeggen) dat jullie goed terug kunnen kijken op de periode rondom de zwangerschap, bevalling en kraamtijd. Of dit nu thuis, poliklinisch, in bad of met pijnstilling is.

Zelf ben ik moeder van vier heerlijke kinderen, wat als een ontzettende rijkdom voelt. En omdat ik het vier keer helemaal heb mee mogen maken, ben ik nog intenser van mijn vak gaan houden. Het is soms een heel geregel, en kan af en toe heel hectisch zijn, maar als je dingen graag doet lukt het allemaal!

Ik hoop jullie snel te ontmoeten.

Zoeken