Skip to content
Bevalling / Spoedeisend 24/7: 071 – 200 15 45

Onze praktijk is gelegen net buiten de stad, een zijstraat van de Lammenschansweg. Vandaar de naam Lammenschans. We zitten in het pand met verschillende disciplines. Huisarts, logopediste en psycholoog. Wanneer je in de wachtkamer plaatsneemt zul je dus ook cliënten van andere collega’s tegenkomen. Je hoeft je nergens te melden. Je wordt vanzelf door een van ons binnengeroepen.

Waarneming

Tijdens de schoolvakantie of met het opvangen van een verlof kan het zijn dat wij de hulp inroepen van een waarnemend verloskundige. Hier zie je welke waarnemend verloskundige bij ons in de praktijk werkt of binnenkort bij ons zal komen werken

Studenten

In de praktijk begeleiden wij regelmatig studenten van de verschillende verloskundigenopleidingen. Het kan dus zijn dat je een student tegenkomt tijdens het spreekuur, bevalling of kraambed. Afhankelijk van het leerjaar zal de student steeds meer zelfstandig onderzoeken uitvoeren.

Wij blijven uiteraard altijd verantwoordelijk voor jouw zwangerschap, bevalling en kraambed. Wij vinden het erg belangrijk om onze toekomstige collega´s in de praktijk op te leiden, omdat verloskunde niet alleen uit boeken gehaald kan worden. Mocht je het niet prettig vinden of hier bezwaar tegen hebben kun je dit altijd aangeven bij ons.

Zoeken