Skip to content
Bevalling / Spoedeisend 24/7: 071 – 200 15 45

Marleen

Verloskundige

Hoi! Ik ben Marleen en ik ben in mei 2014 bij deze praktijk gekomen. Van origine kom ik uit Brabant, dat is wel aan mijn accent te horen denk ik.

Na een paar jaar te hebben waargenomen op verschillende plekken, was ik toe aan vastigheid. Er kwam een plek vrij in deze maatschap en de rest is, zoals ze zeggen, geschiedenis. We zijn een goed en sterk team samen!

Naast verloskundige ben ik ook echoscopiste. Deze combinatie bevalt me erg goed.

Daniëlle

Verloskundige

Hoi! Ik ben Daniëlle en ik werk inmiddels alweer sinds 2012 in deze gezellige praktijk. Al deze jaren doe ik dit met ontzettend veel plezier. We hebben een leuke gemêleerde cliëntenpopulatie en een hele stabiele praktijk met leuke collega’s waar we ook alweer heel lang met elkaar samenwerken.

Zelf ben ik moeder van vier heerlijke kinderen, wat als een ontzettende rijkdom voelt. En omdat ik het vier keer helemaal heb mee mogen maken, ben ik nog intenser van mijn vak gaan houden. Het is soms een heel geregel, en kan af en toe heel hectisch zijn, maar als je dingen graag doet lukt het allemaal!

Ik hoop jullie snel te ontmoeten.

Barbara

Verloskundige

Ik ben Barbara en inmiddels sinds 1996 werkzaam als verloskundige in Leiden. Als jong meisje wist ik dat ik graag verloskundige wilde worden, een beroep dat ik na al die jaren nog steeds met veel plezier uitvoer. Mede door mijn gezellige collega’s waarmee ik al jaren een stabiel en hecht team vorm. In mijn vrije tijd ga ik graag de natuur in met onze eigenwijze teckel Max. Daarnaast vind ik het heerlijk om met mijn gezin naar Afrika te reizen en te genieten van het kamperen onder de immense sterrenhemel en te genieten van de wilde dieren.

Viola

Verloskundige

Mijn naam is Viola en ik ben sinds 1996 werkzaam in deze maatschap. Nadat ik mijn studie heb afgerond in 1994 in Amsterdam, ben ik twee jaar gaan waarnemen in de regio Den Haag. Mijn grote wens was werken in een maatschap in de stad Leiden, waar ik ben opgegroeid. Het werken binnen deze praktijk heeft ervoor gezorgd dat ik het vak nog steeds met heel veel plezier kan uitoefenen.

Kirsty

Assistente

Ik ben Kirsty Schellekens, van huis uit verloskundige. Ik heb in deze regio vele (toekomstige) ouders begeleid en kinderen geboren zien worden. Nu ben ik praktijkassistente en ondersteun ik mijn collega’s in hun dagelijkse werkzaamheden. Jullie krijgen mij aan de telefoon bij het telefonisch spreekuur, waar ik altijd een luisterend oor zal bieden. Naast mijn werk bij deze praktijk, geef ik cursussen ter voorbereiding op de bevalling en de tijd er na. In mijn vrije tijd zit ik geregeld op een yoga matje, drink ik lekkere koffie en houd ik van bakken.

Layka

Assistente

Mijn naam is Layka en ik werk sinds 2022 bij Verloskundige Maatschap Lammenschans. Ik ben bij deze praktijk komen werken toen mijn collega Kirsty met zwangerschapsverlof ging en toen zij weer aan het werk ging, ben ik op de vrijdagen gebleven aangezien het werk zo ontzettend leuk en afwisselend is en de werkomgeving zo fijn. Ons telefonisch spreekuur is iedere werkdag tussen 9 en 12u en op de vrijdagen krijg je mij dus aan de telefoon als je belt. Ik vind het fijn om de verloskundigen administratief te ondersteunen en nieuwe zwangeren wegwijs te maken in wat er allemaal op ze te wachten staat. Mocht je kennis willen maken met Kirsty of mij, dan kun je altijd even aankloppen op onze deur, de deur naast de spreekkamer. Wie weet tot snel!

Zoeken