skip to Main Content
Bevalling / Spoedeisend 24/7: 071 – 200 15 45

Marleen

Verloskundige

Hi, ik ben Marleen en ik ben in mei 2014 bij deze praktijk gekomen. Van origine kom ik uit Brabant, dat is wel aan mijn accent te horen denk ik ;)

Na een paar jaar te hebben waargenomen op verschillende plekken, was ik toe aan vastigheid. Er kwam een plek vrij in deze maatschap en de rest is, zoals ze zeggen, geschiedenis. We zijn een goed en sterk team samen!

Ik woon in Leiderdorp samen met m’n hond Puck. Samen gaan we graag wandelen in de omgeving.

Daniëlle

Verloskundige

Hoi, ik ben Daniëlle en ik werk inmiddels alweer sinds 2012 in deze gezellige praktijk. Hiervoor heb ik op het eiland Goeree-Overflakkee gewerkt, war ik ook met veel plezier gewerkt heb, maar daar voelde ik me nooit echt thuis. Toen ik de vacature zag in deze praktijk, in een middelgrote stad, heb ik direct gesolliciteerd en er was direct zo’n goede en leuke klik met mijn collega’s dat ik mijn spullen gepakt heb en in Oegstgeest ben komen wonen. En daar heb ik geen seconde spijt van gehad! Ik woon en werk hier met heel veel plezier. Inmiddels ben ik zelf moeder geworden van 3 prachtige kinderen, wat voor mij de bijzondere tijd van zwanger zijn, bevallen en moeder worden nog specialer gemaakt heeft.

Susanne

Verloskundige

Ik ben Susanne en woon al sinds mijn 6e in Leiden. Dus je kunt wel zeggen dat ik hier ben opgegroeid. In 2003 ben ik afgestudeerd als verloskundige in Rotterdam. Tijdens mijn stage in 2002 had ik het in deze praktijk heel erg naar mijn zin. Ik voelde me hier erg op mijn gemak. Toen ik hoorde dat er een plekje vrij kwam, heb ik meteen mijn kans gegrepen en gesolliciteerd, en gelukkig voor mij met succes! Ik heb het in deze praktijk nog steeds erg naar mijn zin met mijn collega’s en de cliënten en dat dus al 18 jaar! In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te zingen en Kolonisten van Catan te spelen met mijn gezin.

Barbara

Verloskundige

Ik ben Barbara en inmiddels sinds 1996 werkzaam als verloskundige in Leiden. Als jong meisje wist ik dat ik graag verloskundige wilde worden, een beroep dat ik na al die jaren nog steeds met veel plezier uitvoer. Mede door mijn gezellige collega’s waarmee ik al jaren een stabiel en hecht team vorm. In mijn vrije tijd ga ik graag de natuur in met onze eigenwijze teckel Max. Daarnaast vind ik het heerlijk om met mijn gezin naar Afrika te reizen en te genieten van het kamperen onder de immense sterrenhemel en te genieten van de wilde dieren.

Viola

Verloskundige

Mijn naam is Viola en ik ben sinds 1996 werkzaam in deze maatschap. Nadat ik mijn studie heb afgerond in 1994 in Amsterdam, ben ik twee jaar gaan waarnemen in de regio Den Haag. Mijn grote wens was werken in een maatschap in de stad Leiden, waar ik ben opgegroeid. Het werken binnen deze praktijk heeft ervoor gezorgd dat ik het vak nog steeds met heel veel plezier kan uitoefenen.

Kirsty

Assistente

Ik ben Kirsty Schellekens, van huis uit verloskundige. Ik heb in deze regio vele (toekomstige) ouders begeleid en kinderen geboren zien worden. Nu ben ik praktijkassistente en ondersteun ik mijn collega’s in hun dagelijkse werkzaamheden. Jullie krijgen mij aan de telefoon bij het telefonisch spreekuur, waar ik altijd een luisterend oor zal bieden. Naast mijn werk bij deze praktijk, geef ik cursussen ter voorbereiding op de bevalling en de tijd er na. In mijn vrije tijd zit ik geregeld op een yoga matje, drink ik lekkere koffie en houd ik van bakken.

Imke

Waarneemster

Ik ben Imke Vennema, sinds 2018 verloskundige en heb bij verschillende praktijken en regio gewerkt als waarnemend verloskundige. Het vak vind ik ontzettend leuk maar tijdens de opleiding had ik al de wens om echoscopiste te worden, deze is afgelopen jaar uitgekomen.  Ik combineer nu dus twee vakken: echoscopie en verloskundige samen.

Sinds vorig jaar kom ik het team ondersteunen van Lammenschans en kunnen jullie mij tegen komen tijdens vakanties of als er waarneming nodig is.
Ik hou ontzettend veel van muziek, luisteren, maken (cello en piano) ik hou daarnaast ook van dingen maken met mijn handen (tekenen, breien en haken etc).

Graag ondersteun ik je door naar je te luisteren en hoop ik rust te brengen en vertrouwen tijdens jullie reis als ouders.

Zoeken